Outcare Træfældning og Haveservice
Velkommen
Træfældning
Anlægning af have
Belægningsarbejde
Trimning og vedligeholdelse
Priser
Kontakt os
Træfældning:

OUTCARE er specialister indenfor træfældning. Vi udfører også vanskelige træfældninger i områder hvor træer står tæt på huset, garagen, drivhuset, beplantning eller andet værdifuldt. Vi har gennem en lang årrække løst forskellige opgaver for både erhverv og private. Vi er altid klar med den nødvendige rådgivning (løsning) til dig. Vi er specialister til krævende og besværlige træ opgaver.

Overvejer du selv, at fælde dine gamle træer? Så pas på - hvis du ikke besidder den store erfaring. Indenfor brugen af motor/kædesave kommer der årligt flere og flere personskader, grundet manglende sikkerhed og erfaring! Den har vi. Og vi tager altid vores forholdsregler inden vi påbegynder en opgave.

OUTCARE operer med sikkerheden i top og med alt nødvendigt sikkerhedsudstyr, når vi fælder træer.

Din personlige sikkerhed, når vi arbejder for dig!
  • Vi er 100 procent forsikret.
  • Vi arbejder altid min. to personer sammen.
  • Vi overtræder aldrig sikkerhedsreglerne.
Topkapning:
Hvis træet ønskes lavere, kan det topkappes efter ønske eller i forhold til træets grensætning. OUTCARE vil som udgangspunkt fraråde topkapning, men da vi af erfaring ved, at et træ kan genere naboer eller lys på egen terrasse, kan det være den bedste løsning. Men vi vil altid bestræbe os på at finde en bedre løsning hvis dette er muligt.

Beskæring:
Vi beskærer alle størrelser træer. Vi styner, laver knudebeskæring, kronreduktion, kronstabilisering og udtynding. Ved alle former for beskæring, vil det være nødvendigt at beskære hvert 2.-3. år, alt afhængigt af træsort, beskæringsmetode og ønskede resultat.

Rodfræsning:
Vi rodfræser efter træfældning og i forhold til etablering af bed, græsplæne, belægning eller andet. Det kan sommetider være nødvendigt helt at fjerne roden. Er det ikke er muligt at få en gravemaskine ind i haven, bliver roden håndopgravet.

Efter aftale med kunden fjerner vi grenaffald, skærer træet op i ønskede brændelængder eller fjerner hele træet.

Har du andre former for opgaver er du velkommen til at kontakte os.OUTCARE Træets kvt. 12 | 2750 Ballerup | CVR.: 32034152 | Telefon: 4026 5041 | E: fb@outcare.dk